Ne trebuie:
- 500 gr spanac ( proaspat inca nu am gasit, asa ca iau congelat de la Bounduelle )
- 2-3 morcovi
- o ceapa mica
- un pic de ulei
- 2-3 linguri bulion
- sare si piper
Se toaca ceapa marut, sa caleste un pic si porma punem morcovii taiati cubulete. Lasam sa se caleasca, apoi turnam apa ( in jur de 300-400ml - depinde de oala). O lasam sa fiarba un pic, apoi putem pune spanacul. Lasam sa fiarba in jur de 20-25min, cu capacul pus. La sfarsit punem sarea, piperul si bulionul si mai lasam alte 5-10 minute.
- 2-3 morcovi
- o ceapa mica
- un pic de ulei
- 2-3 linguri bulion
- sare si piper
Se toaca ceapa marut, sa caleste un pic si porma punem morcovii taiati cubulete. Lasam sa se caleasca, apoi turnam apa ( in jur de 300-400ml - depinde de oala). O lasam sa fiarba un pic, apoi putem pune spanacul. Lasam sa fiarba in jur de 20-25min, cu capacul pus. La sfarsit punem sarea, piperul si bulionul si mai lasam alte 5-10 minute.
We have:
- 500 gr spinach (fresh I have not found, so take frozen)
- 2-3 carrots
- A small onion
- A little oil
- 2-3 tablespoons of tomatoes sauce
- Salt and pepper
Chop the onion and fry it a little a bit and then add the diced carrots. Then we leave them to fry a little, then pour water (about 300-400ml - depends on pot). Let it simmer a bit,then we can put the spinach. We leave to the boil about 20-25min, with cap placed.Finally put salt, pepper and the tomatoes sauce and let them other 5-10 minutes.
We just eat it with toast.
merge si cu orez :D
ReplyDeletesau mamaliguta