Ne trebuie:
- ardei kapia
- otet ( 2-3-4 linguri, dupa preferinta)
-2-3 catei de usturoi
- sare
Primul pas este sa coacem ardeii, Cand sunt copti ii punem intr-o folie de aliminiu si ii lasam sa "transpire" 10minute. Apoi vor fi foarte usor de curatat.
Dupa ce i-am curatat, ii punem intr-un bol, destul de adanc, turnam otetul peste ei. Curatam si taiem feli usturoiul , il punem in bol si amestecam bine.
NU uitam sa adaugam si sarea, si lasam la frigider cel putin 1 ora , pentru ca ardeii sa absoarba destul otet si sa se raceasca.
II putem servi alturi de orice garnitura!!!
II putem servi alturi de orice garnitura!!!
We need:
- red ( long) peppers
- Vinegar (2-3-4 spoons, as you prefer)
-2 - 3 cloves of garlic
- salt
The first step is to bake the peppers, When they are baked put them in an aluminum foil and let them "sweat" for 10min. Then they will be very easy to remove the peel.
After they are clean, put them in a bowl deep enough and pour the vinegar over them.Clean and cut the garlic into slices and put it in the bowl and all mix well.
No comments:
Post a Comment